Hem Kontakt Namalahealing Hypnos & hypnoterapi Meditation Föreläsningar Kurser/utbildningar Kalender Min magiska värld HälsoMässa
  Om oss Boka tid Samtals Coaching Medial Vägledning Helande massage Aktiviteter Runor/Ogham Priser Butik Lakanen Länkar

 

 

 

 

REFERENSER

Ogham runläsning

"Nadja är en utmärkt runtolkare och jag rekommenderar
henne å det gudinnligaste".
Tove Aradala, Högprästinna, Gudinnans Döttrar


Hypnos & hypnoterapi

Jag fick frågan att testa att gå på hypnos med focus på min enorma spindelfobi. Jag hade aldrig innan pratat om hypnos med någon som kan de. Enda erfarenheten jag hade av hypnos var av den sorten jag sett på film. där den som blir hypnotiserad blir helt styrd av den som hypnotiserar och går med på att göra vad som helst. Detta gjorde att jag inte hade några egentliga förväntningar eller bilder av vad som skulle hända eller hur jag skulle känna.

När jag träffade Nadja vid första tillfället hade vi en lång genomgång om vad hypnos är och vad man kan åstadkomma med detta.
Jag berättade om mina tankar och känslor och om min spindelfobi.
Sedan satte vi igång med själva hypnosen.

Den upplevelsen var mycket mer känslomässig än vad jag hade väntat mig.
Jag blev så avslappnad att de nästan var obehagligt. I några sekvenser kändes de som jag skulle ramla ur stolen som jag satt i. Med hjälp av Nadja kunde jag se klara och tydliga mentala bilder utifrån de verktyg Nadja gav mig. efteråt talade
vi om känslan och mina tankar. Jag berättade om min totala avslappning och att de kändes väldigt bra efteråt.

Vid andra tillfället fokuserade vi/Nadja mer på min inre stress jag befann mig i under våren och försökte hitta tillbaka till den avslappnande känslan jag fann vid första tillfället. Även denna gång kände jag mig totalt avslappnad i hypnosen. Kände en avslappnad och behaglig känsla i kroppen efteråt.

Hypnosen var helt klart mer mentalt påfrestande än vad jag väntat mig och de kvällar jag vart på hypnos var jag väldigt trött och mör hela kvällen.

Vad gäller spindlarna så har jag fått en bättre relation till de små spindlarna,
men de stora ger mig fortfarande en hjärtattack
Sandra

Tack så mycket Nadja för dina underbara session, speciellt hypnoterapi
Hade för några år sedan problem med stress och några fobier hade
jag också. Nu känner jag mig äntligen befriad.
Inte bara det, efter några veckor började jag se mina rädslor på annat sätt.
Min hjärna började samarbeta med mig och jag kunde förstå varför saker hade blivit som de blivit. Vad jag gjort så några små problem blev stora och äver fobier.
Väldigt tacksam för din hjälp
Marit


Namalahealing behandlingar

"Jag vill tacka för den behandling jag fick av dig på sjukhuset när jag var så dålig. Läkarna sa till mig att jag inte skulle ha varit så frisk att jag klarade av att åka hem efter 5 veckor, men det gjorde jag. Läkarna sa också att jag hade läkt väldigt fort. De sa att det inte skulle vara möjligt. Men tack vare din healing så klarade jag att åka hem och läkningen har gått fortare Jag är dig evigt tacksam och som sagt så är jag helt säker på att det var du och din healing som hjälpte mig".
Malena

"Jag har tyckt att behandlingarna har varit kärnfulla. Jag har kunnat uppleva att behandlingarna var renande, befriande och gett mig nya intryck och vinklingar med psykologiska återkopplingar (samtal).
Jag har kunnat få bekräftat det jag känt och sett själv"
Anne 

"Jag har fått större förståelse för mig själv, med balans, glädje och bättre självförtroende. Det har blivit lättare att lösa gamla och nya känslor samt vardagsproblem.  Jag hade dålig kroppshållning, men efter några behandlingar har hållningen blivit bättre. Livet har helt enkelt blivit
enklare och  lättare."
Maria

”Jag har fått hjälp med problemen jag sökt för och även kringliggande
problem har lättat”
Kakan

"Jag upplever behandlingarna som mycket energigivande, många gånger med lite extra skjuts I rätt riktning. Jag hinner stanna upp och tänka efter, reflektera över andra saker, tänka I nya banor"
Nettan

Jag är mycket nöjd med behandlingarna. Det har varit mycket bra för mig att få”feed-back” av dig för att förstå själv att jag faktiskt gör framsteg och
jag har förstått att det är de små stegen som för mig framåt.
Det som du har fått fram via healingen och känt in har varit mycket”träffande” och stämt bra överens med verkligheten.
Elisabeth

"Efter att ha fått en healing behandling för min panikångest, måste jag säga att det känns mycket bättre. Jag kan inte säga att den är borta,
men känslan är inte lika stark nu."
Kicki

Reconnection behandlingar

"Kände hur hela kroppen arbetade, hur en smärta kom och försvann,
hur en annan smärta kom på ett helt annat ställe och försvann.
En förändring i kroppen skedde.
KL

"Min son som har en Cp-skada fick träffa Nadja och få
Reconnective healing av henne - min tanke var att eftersom hon inte ens rör vid honom så kan han inte få för hård behandling som man kan få av t ex massage där du rör rent fysiskt på kroppen - så vi testade.

Hans egna ord är att det blev mjukare i kroppen (han är spastisk och därför ganska spänd i kroppen främst på ena sidan) att han nästan kände sig lite sladdrig på den spända sidan. Hans skada gör att bl a  har svårt att trampa ner ena hälen och efter redan första behandlingen såg vi att foten var mjukare. Vid ett av behandlingstillfällena låg han och öppnade och stängde käkarna och rörde på tungan jag förvånades eftersom det här var ljud och rörelser han inte brukar göra - några dagar senare ropade han överlyckligt till mig att :"Mamma jag kan säga l-ljud nu". Efter ett tag har vi sett en LITEN tillbakagång men fortfarande framsteg mot hur det var från första början.
Vi är nöjda och vi kommer att ta en ny behandling när tiden är mogen."/
En nöjd mamma

"Jag har tagit emot reconnective healing från Nadja och kände omedelbart en rent fysisk effekt. Bl a vid en av behandlingarna kändes det som om mitt skinn på magen lyftes upp och det rumlade om i magen/tarmarna som om det jobbade därinne - jag har haft lite problem med orolig mage så jag blev inte överraskad att effekten kändes där däremot blev jag överraskad att det kändes så fysiskt fastän Nadja inte hade sina händer på mig.

Vid ett annat tillfälle så kändes behandlingen väldigt starkt och värmande på mitt tandkött - till saken hör att jag har bytit ut en del amalgam-fyllningar för några år sedan - jag såg efteråt en förändring att mitt tandkött hade blivit friskare och fylligare (en del tandhalsar har med ålder blivit något synliga men jag ser nu märkbart att det har gått tillbaka något).
Jag var också och klippte mig strax efter detta och min frisör sa att mitt hår blivit tjockare och under en ansiktsbehandling sa min hudterapeut att min hud var spänstigare. Jag berättade om kommentarerna för Nadja och skojade med henne och sa att reconnective healing är som ett besök vid ungdomskällan.
Överraskad och nöjd kund

"Efter första Reconnecitve behandlingen kände jag att healingen arbetade
med min mage, huvudet, handen. Redan efter två dagar märkte jag en skillnad, Jag måste ta medicin för att få igång min mage, men glömde att ta medicinen på morgonen innan jag åket till jobbet. Men under dagens lopp skötte sig magen och jag har inte tagit tabletten sedan dess.
Min tumme har också blivit bättre."
M.B


 

Referenser på BodyTalk Access behandlingar

Efter första behandlingen kände jag att vänster hjärnhalva började på att arbeta. Jag fick ökad medvetenhet och känner att jag går på fötterna. Helt enkelt jag känner min kropp. Känner att det var lättare att andas då luftrören kändes utvidgade. Lite trött kände jag mig, men samtidigt mer ork och piggare. Jag kände jämnare törst.

Efter att ha gått på fem access behandlingar känner jag att andningen är bättre. Jag vaknar piggare och mer utvilad och inte lika trött som förut. Känner mig lugnare och blir inte lika lätt arg. Sötsuget är borta och jag känner mer sug efter riktig mat. Jag kan fokusera, orkar mer och har mer energi. Minnet har blivit bättre "inte alla dagar", men mer än förut.
Jag är mer här och nu.
Christina

Jag har endast gått på en Access behandling. Jag har haft svårt att få vatten på mitt ansikte, men efter en behandling kan jag spola vatten i mitt ansikte när jag duschar. Jag känner mig också piggare, på ett annat sätt.
Anna

Vi fick möjlighet att prova en access behandling. Det vi har märkt efter behandlingen var att vi tyckte att vattnet var godare och att det gick att dricka bättre än förut. Jag var mer pigg, mer än en vecka efteråt.
Jag kände att jag ville ha en hel BodyTalk behandling med healing.
Krister, Lotta, Marit och Lena


 

Referenser om MeditationsCirkel

Jag tycker att du är suveränt duktig på att känna in vad vi behöver
och för mig stärka självkänslan, få kontakt med våra känslor och få
igång vår egen helande kraft.

Jag är imponerad av att du hela tiden gör nya meditationer, det känns
som om du aldrig upprepar dig trots att temat kan vara återkommande.

Det är tack vare dig som jag lyckats komma in i ett avslappnat och
meditativt tillstånd, vilket jag haft enormt svårt för.

Meditationen har hjälpt mig att minska min inre stress, lyssna mer
på kroppens signaler, få bättre kontakt med mig själv och mitt inre
samt förmåga att få kontakt med mina känslor igen då jag känt mig
”avstängd” under en längre period.

Elisabeth

Du har så behaglig röst, avslappnande.
När du gör en inbandning, hör av dig till mig då.
klient.

 


Referenser på Kusen Ny i Magi

Jag tycker helgen har varit jätte possiviv och väldigt givande.
Går gärna kurs för dig igen. Kan inte ge något negativt till dig.
Tycker allt har varit bra!
Carolin

Det har varit mycket lärorikt. Mina förväntningar fick jag tillgodoseda.
Känner mig säkrare på vilken väg jag ska gå. Du, Nadja var väldigt duktig
och pedagogisk och tog sig tid för alla deltagare.
Ingela